DESPRE NOI

 Despre noi

Personalul companiei Crystal Audio are mai mult de 20 de ani de experienta profesionala atit in sonorizarea evenimentelor cat si in sonorizarea cladirilor. Distribuim marci de renume care ofera o calitate ridicata si prin inovatia prezentata pot asigura un nivel ridicat in comparatie cu produse din categoria premium, totodata costurile lor sunt excelente, astfel incat sa putem oferi produse fara compromisuri.

 

 

   Abordare

Calitatea activitatii noastre este ilustrata cel mai bine prin faptul ca avem clienti si parteneri recurenti: partenerii nostrii ne-au incredintat proiectarea si implementarea sistemelor de sonorizare complete pentru majoritatea magazinelor Praktiker, Jysk, biserici, institutii municipale, sali de sport, biblioteci, cluburi si teatre. Suntem o companie prietenoasa, orientata catre solutii rapide si precise, iubim ceea ce facem.

 

 

Distributie

Scopul nostru in dezvoltarea gamei noastre de produse a fost sa introducem produse accesibile de inalta calitate, care sa satisfaca toate cerintele industriei audio profesionale. Suntem reprezentanti exclusivi al companiei engleze Studiomaster, iar in randul companiilor partenere sunt SOLTON si TUTONDO, UNIelectronic, si sistemele de scena poloneze EVERDECK.

 

 

   Activitate

Profilul companiei noastre acopera tot ce inseamna tehnologie audio profesionala, de la proiectarea sistemului pana la implementarea lui, cu sisteme de sunet fixe sau mobile:
-sonorizare pentru cladiri
-proiectarea sistemelor de sonorizare scenice
-proiectarea sistemelor de sonorizare pentru proiecte mai mari
-proiectarea sistemelor de sonorizare pentru utilizare redusa, individuala